65+

Stel… je hebt je leven lang als vrachtwagenchauffeur gewerkt en bent nu met pensioen. Eigenlijk mis je het rijden wel en heb je gemerkt dat altijd thuiszitten niet jouw ding is. Je zou dan ook graag weer af en toe in de vrachtwagen willen stappen om weer even dat ‘King of the Road’ gevoel te krijgen. Worktrans kan jou hierbij helpen, want wij zijn altijd op zoek naar vitale 65 plussers die af en toe nog een ritje willen rijden. Wij kunnen jouw jarenlange ervaring, professionele houding en inzicht in het chauffeursvak namelijk maar al te goed gebruiken!

65+ chauffeurs gevraagd

Als je als oudere chauffeur graag zo nu en dan nog wilt rijden, is dit mogelijk in verschillende takken van transport. Denk bijvoorbeeld aan internationaal, groupage, stukgoederen en distributie, maar ook aan pendelchauffeurs. Een paar uurtjes werken of toch liever een aantal dagen? Bij Worktrans is alles mogelijk, want flexibiliteit staat bij ons voorop. Of je een opdracht wel of niet aanneemt is helemaal aan jou. Je zit nergens aan vast. Het enige dat je nodig hebt om aan de slag te kunnen, is een geldig rijbewijs C of CE met een geldige Code 95.

 

Dus ben jij een wat oudere chauffeur die graag nog af en toe een ritje wilt rijden?

Wij kunnen jouw bak aan ervaring goed gebruiken, dus we horen graag van je!

Hieronder zijn onze vacatures te vinden. Je kunt hierop solliciteren, maar een open inschrijving of even bellen naar een van onze vestigingen kan natuurlijk ook.