Informatieavond bij bidfood Amsterdam

Evenement informatie

Startdatum/tijd17 april 2019 - 18:59 uur

Einddatum/tijd17 april 2019 - 21:56 uur

MEET & GREET BIJ BIDFOOD AMSTERDAM

Wil je direct aan de slag als C-chauffeur? Kom dan naar onze informatieavond in Amsterdam en misschien ga jij met een nieuwe baan op zak weer de weg op. De informatieavond wordt op woensdag 17 april 2019 georganiseerd door Worktrans Uitzendbureau in samenwerking met Bidfood. De informatieavond wordt gehouden in het bedrijfspand van Bidfood aan de Jan van Galenstraat 4-14. Aanmelden is gratis en kan via deze link.

EEN KORTE BESCHRIJVING VAN DE FUNCTIE

Bidfood groeit en heeft jou nodig! Bidfood is een online horeca detailhandel. Ze leveren versproducten en alles om dit zelf te bereiden in meer dan 30 landen!

In deze afwisselende en uitdagende functie start je elke dag met een kop koffie vanuit het distributiecentrum. Na je bakkie koffie laad je de producten in die je in de loop van de dag bij verschillende restaurants, caf├ęs en voetbalkantines aflevert. Vooraf loop je alle checklisten af, zodat je alle producten in de juiste hoeveelheden en in de juiste staat hebt ontvangen.

Als horecachauffeur ben je het visitekaartje van Bidfood en dus weet jij je netjes op te stellen naar klanten toe en vind je het leuk om een praatje te maken. Service staat hoog in het vaandel en in deze functie is er ruimte om na je werkzaamheden bij de klant een kop koffie te nuttigen. Na een dag met plezier en voldaan gevoel lever je de vrachtwagen netjes af op het distributiecentrum en worden de bijgehouden documenten ingeleverd.

Ben je enthousiast? Schrijf je in en maak kennis met Bidfood op 17 april in Amsterdam!

WAT KAN JE VERWACHTEN?

De informatieavond gaat van start met een korte presentatie die gegeven wordt door onze opdrachtgever Bidfood. Na de presentatie en de vragenronde volgen er korte speeddates (5 min.) met onze intercedenten en Bidfood. Ben je geschikt en voldoe je aan de wensen van de opdrachtgever? Dan ga je direct aan de slag!

MELD JE AAN! - deelname is gratis!