Kosteloze beroepsopleiding C/CE met baangarantie

in samenwerking met Work Academie

De kans dat er een aanzienlijk tekort aan chauffeurs ontstaat, is ruimschoots aanwezig. Een groot aantal chauffeurs gaat in de komende jaren met pensioen en dit zorgt in combinatie met de aantrekkende economie voor duizenden nieuwe plekken achter het stuur.

Om hier op in te spelen is Worktrans Uitzendbureau gestart met een kosteloos scholingstraject. Aspirant chauffeurs wordt de mogelijkheid geboden kosteloos een beroepsopleiding C en/of CE te volgen, met baangarantie. In samenwerking met Work Academie, het opleidingsinstituut van Worktrans Uitzendbureau, en opdrachtgevers worden de opleidingen verzorgd en opleidingsplaatsen ingevuld. De eerste aanmeldingen voor deze opleidingen zijn reeds binnen. 


De kandidaten die wij zoeken zijn in het bezit van rijbewijs B, zijn fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar, communicatief vaardig en representatief, zowel in een team als zelfstandig inzetbaar (ook in de weekenden) en woonachtig in de regio-Noord- Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Brabant of Limburg. Ervaring in de logistieke sector en/of transportbranche is een pré. De kandidaten krijgen de kans om ervaring op te doen bij verschillende bedrijven binnen de transportbranche en zich te ontwikkelen tot allround chauffeur.

Meer informatie over de kosteloze beroepsopleiding met baangarantie? Bekijk de vacature of neem contact op met Work Academie, telefoon 0299 410 016 of per e-mail info@workacademie.nl.

Opleidingsplaatsen gezocht

Daarnaast zoekt Worktrans nog meer ‘ervaringsplekken’ voor deze chauffeurs en wil het de samenwerking aangaan met transportbedrijven / eigen vervoerders die ook tijdig in willen spelen op deze ontwikkeling. Hier zitten voor opdrachtgevers wezenlijke voordelen aan. Zo zijn de chauffeurs zeer gemotiveerd, wordt het wagenpark altijd bemand, gelden er aantrekkelijke inleen-tarieven en is er opvang bij ziekte of vakantie. Er zijn al diverse opleidingsplaatsen gevonden, maar de belangstelling voor een dergelijke opleidingsplaats is groot. Er is behoefte aan meer praktijkplaatsen.

Aanmelden en/of Meer informatie

Om in aanmerking te komen voor een opleidingsplaats kunnen kandidaten zich aanmelden via de vacature op deze websitevacature op deze website. Voor meer informatie over de opleidingsplaatsen kunnen transportbedrijven contact opnemen met Work Academie, telefoon 0299 410 016 of per e-mail: info@workacademie.nl.
Publicatiedatum: 20 oktober 2015