Worktrans organiseert Banendagen

Fulltime, parttime, voor even of voor langere tijd!

In februari 2016 organiseert Worktrans Uitzendbureau de landelijke Banendagen. Op zaterdag 20 februari vindt er een Banendag plaats op de vestiging in Purmerend. Een week later, op zaterdag 27 februari, worden deze georganiseerd op de andere 6 Worktrans vestigingen; Oudehaske, Zuidbroek, Apeldoorn, Pijnacker, Roosendaal en Venlo.

Iedereen die aan de slag wil in de transport en logistiek is van harte welkom om kennis te maken met de intercedenten van Worktrans. Tijdens deze Banendagen worden alle vragen beantwoord en wordt er middels een persoonlijk gesprek gekeken naar de vacatures en de mogelijkheden daarachter. ‘We nemen graag de tijd om kandidaten te leren kennen en voor eenieder op zoek te gaan naar de ideale vacature. Gezien het aantal interessante vacatures en de grote veelzijdigheid is de kans groot dat we veel van de deelnemers snel op weg kunnen helpen!’, aldus Algemeen Directeur Philip Jonk. Geïnteresseerden wordt dan ook verzocht een CV en rijbewijzen mee te nemen.

Opstapdagen

Na de kennismakingsgesprekken en de inschrijving op een van de vestigingen, worden de kandidaten uitgenodigd voor de Opstapdagen. Tijdens deze Opstapdagen vinden er kosteloze rijtesten plaats zodat chauffeurs kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Een mooie kans voor beginnende chauffeurs of chauffeurs die nog niet veel ervaring hebben.

Kortom, wil jij snel aan de slag, parttime of fulltime? Kom dan langs op de Banendagen om je te laten informeren over het aanbod van Worktrans Uitzendbureau.

AANMELDEN

AanmeldenBen jij aanwezig op één van de Worktrans Banendagen? Meld je dan nu aan via de button.

In het kort

Zaterdag 20 februari van 10.00 tot 14.00 uur
Locatie: Purmerend (Nieuwe Gouw 4)

Zaterdag 27 februari van 10.00 tot 14.00
Locaties: Oudehaske (Appelhof 2)
Zuidbroek (Europaweg 21)
Apeldoorn (Stadhoudersmolenweg 70)
Pijnacker (Distributieweg 4, Delfgauw)
Roosendaal (Borchwerf 14)
Venlo (Jan van Riebeeckweg 13b)

Publicatiedatum: 6 januari 2016