Worktrans sponsor van Van Velsen Rally Sport

Na een jaar afwezigheid is Worktrans weer terug in de rallysport. Ditmaal als sponsor van het team Van Velsen Rally Sport uit Stompwijk. Op zaterdag 28 oktober jongstleden was de officiële teampresentatie van het team. Het team bereidt zich middels de Preproloog in Valkenswaard (op 5 november) voor op de Africa Eco Race die van start gaat op 2 januari 2018. In april 2018 doet Van Velsen mee aan de Marocco Desert Challenge. Tijdens de teampresentatie werd het volledige team voorgesteld aan de genodigden, waaronder de diverse sponsoren.

VAN VELSEN RALLY SPORT

“Van Velsen is niet het grootste team dat meedoet en een plaats in de top 10 van de Africa Eco Race lijkt ook een lastige opgave, maar het team is zeer professioneel, mag rekenen op veel sympathie bij de andere deelnemers en streeft ernaar om te finishen. Die basis past ons goed en daarom steunen wij Aad en zijn team met hun ambities om zowel de Dakar-rally als Marocco uit te rijden”, aldus algemeen directeur Philip Jonk. “Wij zullen het team op de voet volgen tijdens de races in het avontuurlijke Afrika en wensen ze veel succes.”
Van Velsen Transport is gespecialiseerd in betonmortelvervoer in heel Nederland en werkt vanuit Stompwijk (Zuid-Holland). Worktrans Uitzendbureau is vanaf 1998 de specialist op het gebied van flexibele personeelsinvulling in de transport en logistiek en werkt vanuit 7 vestigingen in Nederland.
Publicatiedatum: 30 oktober 2017