Truckers- Transportdag Coevorden op 1 september

Zaterdag 1 september is de veertiende editie van de Truckers- Transportdag in Coevorden en Worktrans is hier ook weer van de partij! Tijdens de Truckers- Transportdag kunnen jong en oud genieten van honderden vrachtauto's die op het industrieterrein Europark (Coevorden) staan geparkeerd. Naast het bewonderen van de vrachtauto's kun je ook een kijkje nemen op het Opleidingen- en Banenplein. 

Wil je direct aan het werk of wil je een gratis Opleiding C of CE volgen?
Vakbekwame chauffeurs (met C of CE rijbewijs) kunnen direct aan het werk; kandidaten voor de gratis beroepsopleiding C of CE kunnen na een opleidingstraject van 3 à 4 maanden met een baangarantie aan de slag.

Ben of ken jij een chauffeur met C of CE rijbewijs òf enthousiaste aankomend chauffeurs die gratis de beroepsopleiding C of CE willen volgen? Jullie zijn van harte welkom bij de stand van Worktrans en wij vertellen alle ins en outs op gebied van werk en opleidingen.

Het industrieterrein Europark (De Mars 18) in Coevorden is open van 10.00 t/m 17.00 uur. Kom gerust even langs en maak een praatje met één van onze intercedenten. 

Het evenement is gratis te bezoeken! Jij komt toch ook!?

Publicatiedatum: 7 augustus 2018