Dankwoord van een zeer tevreden chauffeur!

Worktrans Roosendaal, 
 
Na de zwaarste, meest moeilijke periode in mijn leven. Het overlijden van mijn voorbeeld,"vriend", steun en toeverlaat maar vooral meest fantastische vader kwam ik in een diep zwart gat. Beide hetzelfde beroep waarin ik niet meer kon functioneren, een stukgelopen relatie, waardoor ik in een kamertje bij mijn moeder kwam te zitten.Alles kwijt! Mijn passie auto's en rijden, zoveel mogelijk. Wat te doen. Deze keuze was gemakkelijk voor mij...mijn vrachtwagen rijbewijs halen en de weg op. Totaal andere weg in. Zo geschiedde en in februari 2018 behaalde ik mijn c rijbewijs en code 95. Licht in de tunnel pfff.

Na het behalen kwam ik contact met Worktrans Roosendaal, uitgenodigd voor een gesprek. Begin was moeizaam maar al snel kwam ik in contact met Jamina en het klikte, duidelijk en recht door zee, iets wat ik ambieer. Samen gezocht naar een passend begin bedrijf en kwam uit bij JTS Roosendaal. Na wat tips van Worktrans met knikkende knietjes op gesprek. Het gesprek met Stefan van JTS liep top en ik mocht starten. Ingewerkt door Albert en ik mocht de weg. Top bedrijf met fantastische medewerkers, vanaf dag 1 voelde ik me thuis. Trots als een pauw. Dit een aantal maanden mogen doen maar met pijn in mijn hart naar Jamina gestapt en met haar overlegd. Ze konden mij helaas niet de uren bieden die ik nodig had. Jamina ging op zoek. 
 
Na een week ging de telefoon..hè Worktrans Jamina. Ze had voor mij een bedrijf gevonden in Hoogerheide, firma Kommers. Echt iets voor mij.Ik hou van omgang met mensen, iets wat ik in die periode zeker nodig had. Op gesprek geweest bij Peter Kommers en ik mocht starten. Nog een aantal weken doorgewerkt bij JTS daar ik wilde dat er een vervanger voor mij was, omdat ik zulke topmensen niet in de kou wilde laten staan. 
 
Gestart bij Kommers, een bedrijf dat maaltijd vervaardigd en vervoerd naar bejaardencentra, ingewerkt door Harry. Wederom een prachtig mens met vreselijk veel humor en die van de hoed en de rand weet. Wederom echt iets wat ik nodig had. Ik voelde me hier thuis kreeg een band met de medewerkers in de centrale. Pannenkoeken en een bakkie in oud gastel, een kroketje tussen de middag in Sint Willebrord, een praatje pot, een lach en een traan. Ik denk nog vaak aan jullie en weet hoe moeilijk jullie het hebben in deze rot corona tijd. Op een gegeven moment begon bij mij de drang om met een trekker/oplegger te rijden te groeien. Dat was immers mijn droom. Uiteraard weer met Jamina gesproken en ze vertelde dat ik via Worktrans mijn E kon behalen. Alles werd door Worktrans supersnel geregeld en binnen 3 weken was ik aan het lessen bij Blom te Etten-Leur en in 1 keer heb mijn E rijbewijs behaald.
 
Door privé omstandigheden wilde ik graag in de nacht werken en toen kwam Jamina met Bakkerij Holland. Nachtwerk met mooi materiaal in een innovatief bedrijf. Dit was de oplossing en de plek waar ik uitdiende te komen in trip tot chauffeur. Gesprek gehad met Sanne en Maarten bij Bakkerij Holland en ze gunde mij een plaats om re starten en ervaring op te doen met voor mij een grote "vrachtwagen" . Uiteraard ook zoals bij JTS, doorgewerkt bij Kommers en al snel ging de telefoon...met Jamina van Worktrans, ik heb een vervanger en je kunt starten bij de Bakkerij. 
 
Bij Bakkerij Holland werd ik opgevangen en ingewerkt door Stefan, de rust hemzelve. Ik zag het geregeld niet zitten, het manoeuvreren op een parkeerplaats met trailer voor brood in België. Hij heeft me erdoorheen gesleept en het muntje viel. Inmiddels een eigen woning gekocht en alles weer op de rit. Na een aantal maanden kreeg ik mijn eigen vrachtwagen waarmee ik mocht rijden. Zo trots...ben gelijk gaan poetsen en tot heden vertroetel ik hem. Ik kreeg de mogelijk om in dienst te treden middels een contract. Dit heb ik gedaan en vanaf 2 november treed ik in dienst, mijn plek na een prachtig traject gevonden.
 
Na ruim 2,5 jaar ga ik Worktrans verlaten. Het uitzendbureau waar ik met heel veel plezier voor heb mogen werken en die mij echt weer op de rit hebben gezet met het passend traject te laten volgen en adequaat overal op in te springen en passende oplossingen te vinden voor de behoefte die ik zo nodig heb cq had. Ik ga jullie missen vooral Jamina, die een zeer groot plek in mijn hart heeft gekregen, zonder haar was ik nooit gekomen waar ik nu ben. Worktrans en Jamina jullie hebben mij weer glans gegeven en zal jullie NEVER of te NIMMER nooit vergeten en zal zeker geregeld binnen springen voor een bakkie. 
 
Worktrans Roosendaal en Jamina...uit van de grond van mijn hart. Bedankt..jullie zijn TOPPERS en KANJERS
 
Mvg Niels 
 
Ps zal altijd mijn telefoon op als ik je aan de telefoon heb met....JAAAAAAMMMMINAAAAA.....bedankt topper
Publicatiedatum: 30 oktober 2020