De week van de vrachtwagenchauffeur - RadioNL

René Karst steekt vrachtwagenchauffeurs hart onder de riem

Zanger René Karst, bekend van de feesthits “Liever Te Dik In De Kist” en “Atje Voor De Sfeer” heeft een nieuwe hit met de titel: “Annemarie, ik wil je slaapkamer zien”. Maar speciaal voor de vrachtwagenchauffeurs heeft hij een aangepaste Truckers-versie gemaakt. “Hé truckchauffeur, ik wil je vrachtwagen zien”.

De vrachtwagenchauffeur wordt ten tijde van de Corona crisis als ‘gevaarlijk’ gezien en mag nergens meer naar binnen. Laden en lossen mag men niet meer zelf doen en bij bedrijven zijn de sanitaire voorzieningen niet toegankelijk voor deze helden van de weg. Ook overnachten en eten bij wegrestaurants is een probleem geworden. Zo worden de maaltijden bij de vrachtwagen afgeleverd en wordt de chauffeur vriendelijk verzocht om zijn maaltijd in de cabine op te eten. De chauffeur is nu, meer dan ooit, aangewezen op zijn eigen quarantaine-cabine. René Karst, gelukkig volledig genezen van het Covid-virus, weet als geen ander hoe dat voelt en vindt dat deze beroepsgroep wel eens in het zonnetje gezet mag worden. “We zijn allemaal afhankelijk van deze mannen en vrouwen want het is echt waar; zonder transport staat alles stil” aldus de groen gebrilde zanger.

Samen met het Nederlandstalige radiostation RADIONL gaat Karst in de week van 22 t/m 26 juni een aantal wegrestaurants bezoeken waar chauffeurs langs kunnen komen voor een gratis gehaktbal, een goed gevulde Goodiebag en voor een kijkje in hun cabine. RADIONL maakt deze week het programma Op Volle Kracht van presentator Hessel Wijkstra tussen 12.00 – 15.00 uur live vanaf locatie. Je kunt niet alleen een gratis gehaktbal komen halen maar ook de nieuwe IVECO S-WAY bekijken. Verder is Worktrans Uitzendbureau aanwezig met de Podiumtruck en geeft Work Academie je alle informatie over de verplichte Code 95 cursussen, en sluit ook het maandblad Truckstar aan met leuke aanbiedingen.

“En wat zou het mooi zijn als we deze week ook nog een vrouwelijke chauffeur met de naam Annemarie mogen verwelkomen” aldus René Karst. “Voor haar heb ik een schitterende Ray Ban zonnebril klaarliggen”

Ben jij chauffeur en heb je zin in een balletje mayo,… kom langs en laat René Karst en RADIONL je vrachtwagen zien.

Maandag 22 juni De Lichtmis, Nieuwleusen
Dinsdag 23 juni De Oude Ketting, Boxtel
Woensdag 24 juni Wegrestaurant Malden, Heumen
Donderdag 25 juni Frans op den Bult, Deurningen
Vrijdag 26 juni Mendel, Beekbergen


Worktrans is sponsor van deze actie. Wij zullen met onze Podiumtruck aanwezig zijn en geven wij je alle informatie over onze code 95 nascholingscursussen. En natuurlijk hebben we leuke promotie-items mee ;) Kom dus gezellig even langs!

Publicatiedatum: 18 juni 2020