Infoavond gratis chauffeur worden in Purmerend

Op dinsdagavond 17 september organiseert Worktrans Uitzendbureau een informatieavond. Hier vertellen wij je alles over onze GRATIS beroepsopleidingen. Deze informatieavond is voor iedereen die zijn of haar carrière wilt voortzetten als vrachtwagenchauffeur. 

Wat kan je verwachten? Vrachtwagenchauffeur worden doe je niet zomaar! Om je te helpen betalen wij de opleiding voor je.
Wil je weten hoe dit werkt? Kom dan kennismaken tijdens de informatieavond. Wij starten met een presentatie. Wij vertellen alle in en outs over het beroep van vrachtwagenchauffeur en over onze gratis opleiding voor het C of CE rijbewijs. Wij gaan uitgebreid in op de inhoud van het selectietraject en onze baangarantie.

Na de presentatie zullen er speeddates gehouden worden met onze intercedenten, Workacademie en eventueel onze opdrachtgever. Tevens zijn wij nieuwsgierig naar jouw ambities om vrachtwagenchauffeur te worden. Wij vertellen over ons werkaanbod en kijken wij of je voldoet aan onze voorwaarden (toelatingseisen).

Wil jij ook graag vrachtwagenchauffeur worden?
Meld je dan snel aan voor onze volgende informatieavond in Purmerend.

Opzet informatieavond
18.30 – 19.00 Ontvangst kandidaten
19.00 – 19.45 Presentaties
19.45 – 20.00 Pauze
20.00 – 21.00 Speeddates met intercedent
21.00 – 21.30 Afsluiting

Locatie:
Worktrans Uitzendbureau
Cantekoogweg 15
1442 LG PurmerendPublicatiedatum: 19 augustus 2019