Informatieavond gratis chauffeur worden Purmerend op 5 juni


Het event is al verlopen. In de toekomst organiseren wij nieuwe informatieavonden op locatie Purmerend. Houd onze website of Facebook in de gaten voor de meest actuele data.

Op woensdag 5 juni organiseren Worktrans- en Workbus Uitzendbureau informatieavonden, waarin wij alles vertellen over onze GRATIS beroepsopleidingen. Deze informatieavonden zijn voor iedereen die zijn of haar carrière wil voortzetten als vrachtwagen- óf buschauffeur.

AANMELDEN | Klik hier | 5 juni


WAT KAN JE VERWACHTEN?

Na ontvangst leggen wij je in een presentatie uit hoe het sollicitatie- en opleidingstraject eruit ziet. Er wordt verteld over het vak van vrachtwagen- en buschauffeur, de vele deelmarkten in de transport en het personenvervoer en we komen terug op de eisen voor deelname aan deze opleiding. Ook leggen we uit wat onze baangarantie inhoudt, daarnaast ga je speeddaten met onze intercedenten over jouw ambities en het opleidingstraject.

LOCATIE

Worktrans Uitzendbureau
Cantekoogweg 15
1442 LG Purmerend


 Opzet informatieavond   
  18.30 - 19.00 uur  Ontvangst kandidaten  
  19.00 - 19.45 uur Presentaties  
  19.45 - 20.00 uur   Pauze  
  20.00 - 21.00 uur  Speeddate met Intercedent  
  21.00 - 21.30 uur  Afsluiting 


VOOR WIE IS DEZE OPLEIDING?

Iedereen die zijn of haar carrière wilt voortzetten als vrachtwagenchauffeur of -chauffeuse en voldoet aan een aantal vereisten, kan ik aanmerking komen voor deze opleiding met baangarantie. Zo dien je onder andere in het bezit te zijn van een B-rijbewijs en een eigen (gemotoriseerd) vervoermiddel en willen we beoordelen of je flexibel en stressbestendig bent.

AANMELDEN | KLIK HIER | 5 JUNI

Zien wij jou ook op 5 juni? Voor meer informatie of vragen kan je altijd even contact opnemen: 0299 405 730Publicatiedatum: 22 mei 2019