Kom rijden voor de Bietencampagne 2021

Als vrachtwagenchauffeur moet je het eigenlijk echt een keer gedaan hebben in je leven: het rijden van de bietencampagne. Die kans krijg je bij ons, want wij zijn op zoek naar gemotiveerde chauffeurs voor de bietencampagne van dit jaar.

In opdracht van de Cosun Beet Company ga je vanaf september tot en met februari pendelritten rijden tussen de Flevopolder en de fabriek in Hoogkerk of de fabriek in Dinteloord. Je bent verantwoordelijk voor het transporteren van de bieten. In het bietenseizoen gaat dit 24/7 door, dus er zal van jou verwacht worden dat je dag- en nachtdiensten kunt draaien.

Dit zal uiteraard wel goed en tijdig worden afgewisseld. Zo zal je de ene week bijvoorbeeld in de nacht rijden en de week erop overdag. Dit werk wordt gedaan met kipper- en walking floor vrachtwagens.

Als chauffeur bietencampagne zal je worden ingedeeld in teams van drie personen, zodat iedereen een aantrekkelijke opstapplaats heeft. Deze opstapplaatsen bevinden zich op verschillende plekken langs de A7. Jouw collega-chauffeur zal jou aflossen op de afgesproken opstapplaats en andersom.

Deze functie is tijdelijk, je zult werken tot de bietencampagne in januari/februari op zijn einde zal lopen. Echter zal je in deze functie wel flink moeten aanpoten, want er worden dagen gemaakt van zo’n 10 à 12 uur. Maar: omdat dit ‘machtig’ mooi werk is, vliegen deze dagen zo voorbij!

De voordelen?

  • Rijden in een vaste auto die je deelt met twee andere collega-chauffeurs.
  • Een fulltime baan zeker tot begin februari, parttime bespreekbaar.
  • Bruto uurloon tussen de €13,06 en €15,89, afhankelijk van jouw ervaring, plus toeslagen en vergoedingen.
  • Veel uren maken, is veel verdienen. Daarna lekker een maandje vrij indien je dit wilt.
  • Een baan om nooit meer te vergeten en eentje die je eens meegemaakt moét hebben.

Enthousiast en wil je meteen solliciteren?

Dat begrijpen we helemaal! Dat kan hier: 👇

👉 Vacature chauffeur bietencampagne | Regio Groningen
👉 Vacature chauffeur bietencampagne | Regio Friesland
👉 Vacature chauffeur bietencampagne | Regio Utrecht

Wil je graag eerst wat weer informatie?

Lees wat de werkzaamheden inhouden en vraag een adviesgesprek aan op 👉 deze pagina.

 

Publicatiedatum: 3 augustus 2021