Mark Tuitert en Aad van Velsen openen nieuwe vestiging Worktrans en Workbus Uitzendbureau in Bleiswijk

Op zaterdag 31 augustus 2019 openen Worktrans en Workbus Uitzendbureau samen met Mark Tuitert en Aad van Velsen op feestelijke wijze hun nieuwe vestiging in Bleiswijk. Tijdens de opening rijdt de Dakar rally truck van Aad Van Velsen rond, is er een Formule 1 simulator aanwezig en geeft Mark Tuitert een inspirerende lezing over topsport en het realiseren van je dromen. Worktrans en Workbus Uitzendbureau waren gevestigd in Pijnacker, maar zijn verhuisd naar het moderne en nieuwe industrieterrein in Bleiswijk.

Jij komt toch ook? KLIK HIER EN MELD JE SNEL AAN!

Win een ritje op een echte Dakar truck
Naast de speeddate sessies, muziek en vermaak voor kinderen maak je tijdens de opening van Worktrans en Workbus Uitzendbureau in Bleiswijk ook kans op een ritje in een echte Dakar rally truck. Een kans die zelden voorkomt en die de échte truckliefhebber niet wil missen. Daarnaast vertelt Van Velsen tijdens de opening over hoe het is om in Africa Eco Race en Marocco Dessert Challenge te rijden.

Mark Tuitert geeft je tips en tricks om je carrière dromen te verwezenlijken
Worktrans en Workbus Uitzendbureau streven ernaar om hun uitzendkrachten meer te bieden dan alleen werk. “Veel mensen zitten vast in hun oude werk. Een nieuwe baan biedt een nieuwe toekomst en wij willen daar graag bij helpen,” aldus algemeen directeur Philip Jonk. “Een goed voorbeeld is natuurlijk onze Work Academie die mensen opleidt tot bus- of vrachtwagenchauffeur, maar ook chauffeurs die al hun C(E) of D-rijbewijs hebben, kunnen we naar een betere baan leiden.” 

Wat je moet doen om je dromen en droomtoekomst te verwezenlijken vertelt Mark Tuitert, Olympisch kampioen, tijdens een leuke presentatie.

Kom een kijkje nemen?
Bent u nog niet bekend met Worktrans of Workbus Uitzendbureau? Kom dan gezellig langs tijdens onze feestelijke opening. Ook voor de kleintjes is er genoeg te doen, zoals een springkussen, muziek en een mooie showtruck.
We zien u graag op 31 augustus om samen met ons en vakgenoten te proosten op ons nieuwe pand!

Opening vestiging Bleiswijk: zaterdag 31 augustus van 11.00 tot 15.00 uur in Bleiswijk | Briljantstraat 1 | 2665 NJ.

*LET OP: Omdat de Briljantstraat 1 nog niet bekend is bij Google Maps, raden wij u aan om de dichtstbijzijnde straat te selecteren. (De KFC | Jadestraat 11 | 2665 NS | Bleiswijk). (Bij de blauwe kruis is onze vestiging gevestigd, zie hieronder). 

                                Publicatiedatum: 19 augustus 2019