Cover

Informatieavond gratis chauffeur worden

Op woensdag 22 mei organiseren Worktrans- en Workbus Uitzendbureau informatieavonden, waarin wij alles vertellen over onze GRATIS beroepsopleidingen. Deze informatieavonden zijn voor iedereen die zijn of haar carrière wil voortzetten als vrachtwagen- óf buschauffeur. 

AANMELDEN | Informatieavond op 22 mei

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Na ontvangst leggen wij  je in een presentatie uit hoe het sollicitatie- en opleidingstraject eruit ziet. Er wordt verteld over het vak van vrachtwagen- en buschauffeur, de vele deelmarkten in de transport en het personenvervoer en we komen terug op de eisen voor deelname aan deze opleiding. Ook leggen we uit wat onze baangarantie inhoudt, daarnaast ga je speeddaten met onze intercedenten over jouw ambities en het opleidingstraject.

Locatie

Worktrans Uitzendbureau
Cantekoogweg 15
1442 LG Purmerend

 Opzet informatieavond   
 18.30 - 19.00 uur Ontvangst kandidaten  
 19.00 - 19.45 uur Presentaties  
 19.45 - 20.00 uur  Pauze 
 20.00 - 21.00 uur Speeddate met Intercedent  
 21.00 - 21.30 uur Afsluiting


VOOR WIE IS DEZE OPLEIDING?

Iedereen die zijn of haar carrière wilt voortzetten als vrachtwagenchauffeur of -chauffeuse en voldoet aan een aantal vereisten, kan ik aanmerking komen voor deze opleiding met baangarantie. Zo dien je onder andere in het bezit te zijn van een B-rijbewijs en een eigen (gemotoriseerd) vervoermiddel en willen we beoordelen of je flexibel en stressbestendig bent.

AANMELDEN | KLIK HIER

Zien wij jou ook op 22 mei? Voor meer informatie of vragen kan je altijd even contact opnemen: 0299 405 730


Meer weten?
Marion Schiphorst Vestigingsmanager Vestiging: Purmerend