Informatieavond gratis chauffeur worden

Op donderdag 16 mei plannen wij een extra avond in, van 18.30 tot 21.30 uur. Worktrans en Workbus Uitzendbureau organiseren i.s.m. Verkeersschool Van Buuren informatieavonden, waarin wij alles vertellen over onze gratis beroepsopleidingen. Deze informatieavonden zijn voor iedereen die zijn of haar carrière wil voortzetten als vrachtwagen- of buschauffeur. Klik hier en meld je nu aan!

AANMELDEN | 16 mei (extra avond)!

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Na ontvangst leggen wij en Verkeersschool van Buuren je in een presentatie uit hoe het sollicitatie- en opleidingstraject eruit ziet. Er wordt verteld over het vak van vrachtwagen- en buschauffeur, de vele deelmarkten in de transport en het personenvervoer en we komen terug op de eisen voor deelname aan deze opleiding. Ook leggen we uit wat onze baangarantie inhoudt. Daarnaast ga je speeddaten met onze intercedenten en met Verkeersschool Van Buuren over jouw ambities en het opleidingstraject. 

 Locatie 

 
 Verkeersschool van Buuren
 Boezemweg 57
 2641 KG Pijnacker

 Opzet informatieavond  
 18.30 - 19.00    Ontvangst kandidaten  
 19.00 - 19.45   Presentaties 
 19.45 - 20.00   Pauze 
 20.00 - 21.00   Speeddates met Intercedent en Verkeersschool
 21.30 uur   Afsluiting  


VOOR WIE IS DEZE OPLEIDING?

Iedereen die zijn of haar carrière wilt voortzetten als vrachtwagenchauffeur of -chauffeuse en voldoet aan een aantal vereisten, kan ik aanmerking komen voor deze opleiding met baangarantie. Zo dien je onder andere in het bezit te zijn van een B-rijbewijs en een eigen (gemotoriseerd) vervoermiddel en willen we beoordelen of je flexibel en stressbestendig bent.

AANMELDEN

Ben jij er bij op 16 mei? Meld je dan via deze link hieronder aan!

Klik hier om jezelf aan te melden!