Gratis chauffeur worden

Op dinsdag 5 februari 2019 organiseert Worktrans Uitzendbureau een informatiedag over onze gratis chauffeursopleidingen voor iedereen die zijn of haar carrière wil voortzetten als beroepschauffeur of -chauffeuse. Heb jij de ambitie om chauffeur te worden? Twijfel niet en kom naar de informatiedag bij Worktrans in Purmerend (Noord-Holland). Alle informatie over de gratis opleiding met baangarantie wordt in één dagdeel met je gedeeld. Onderaan dit bericht kan je jezelf aanmelden voor de informatiedag gratis chauffeur worden

WAT KAN JE VERWACHTEN?
Na ontvangst leggen wij je in een presentatie uit hoe het sollicitatie- en opleidingstraject eruit ziet. Er wordt verteld over het vak van vrachtwagenchauffeur, de vele deelmarkten in de transport en we komen terug op de eisen voor deelname aan deze opleiding. Ook leggen we uit wat onze baangarantie inhoudt. Daarnaast leggen we je een test (casus) voor en voer je gesprekken met Worktrans en onze afdeling opleidingen (Work Academie). 

VOOR WIE IS DEZE OPLEIDING?
Iedereen die zijn of haar carrière wilt voortzetten als vrachtwagenchauffeur of -chauffeuse en voldoet aan een aantal vereisten, kan ik aanmerking komen voor deze opleiding met baangarantie. Zo dien je onder andere in het bezit te zijn van een B-rijbewijs en een eigen (gemotoriseerd) vervoermiddel en willen we beoordelen of je flexibel en stressbestendig bent. Heb je al je C-rijbewijs? Geen probleem, wij bieden jou ook de mogelijkheid om een beroepsopleiding tot CE chauffeur te volgen.  

Datum: 5 februari 2019
Tijd: 14.00 - 17.00 uur
Adres: Cantekoogweg 15 
Postcode: 1442 LG Purmerend

AANMELDEN
Wil je er bij zijn op 5 februari en snel starten met onze opleiding? Meld je dan snel aan, want VOL=VOL.  

Meer weten?
Bianca Kat Opleidingscoördinator Vestiging: Hoofdkantoor
Aanmelden informatiedag Purmerend > 5 feb. 2019