Cover

Informatiedag gratis chauffeursopleiding

Op 26 oktober en 15 november organiseert Worktrans Uitzendbureau een informatiedag en -avond over onze gratis chauffeursopleidingen voor iedereen die zijn of haar carrière wil voortzetten als beroepschauffeur of -chauffeuse. Op vrijdag 26 oktober vindt de informatiedag bij chauffeursrestaurant Frans op den Bult in Deurningen (provincie Overijssel) plaats en op 15 november bij Blom Verkeersschool in Etten-Leur. De informatie wordt in één dagdeel met je gedeeld en je kunt je aanmelden voor de ochtend of de middag.

Wat kan je verwachten?

Na ontvangst leggen wij je in een presentatie uit hoe het sollicitatie- en opleidingstraject eruit ziet. Er wordt verteld over het vak van vrachtwagenchauffeur, de vele deelmarkten in de transport en we komen terug op de eisen voor deelname aan deze opleiding. Ook leggen we uit wat onze baangarantie inhoudt. Daarnaast leggen we je een test voor en voer je met onze intercedenten en met onze opdrachtgever een persoonlijk gesprek over jouw ambities en ons werkaanbod.

Voor wie is deze opleiding?

Iedereen die zijn of haar carrière wilt voortzetten als vrachtwagenchauffeur of -chauffeuse en voldoet aan een aantal vereisten, kan ik aanmerking komen voor deze opleiding met baangarantie. Zo dien je onder andere in het bezit te zijn van een B-rijbewijs en een eigen (gemotoriseerd) vervoermiddel en willen we beoordelen of je flexibel en stressbestendig bent.

Wil je meer eerst meer weten over onze opleiding, het werk of onze baangarantie? Klik dan hier.

Aanmelden

Wil je er bij zijn op 26 oktober en snel starten met onze opleiding? Meld je dan via deze link hieronder aan en geef je gewenste dagdeel (ochtend of middag) aan.

Meer weten?
Frank van Haarlem Vestigingsmanager Vestiging: Apeldoorn
Meld je nu aan!
Beroepschauffeur: een vak apart