Mijn profiel
Log in op de website

Let op: ben je al bekend bij ons? Vanwege onze nieuwe website is je wachtwoord vernieuwd. Gebruik de "wachtwoord vergeten" link om je nieuwe wachtwoord op te vragen.

Log inWachtwoord vergeten?
Cover

Opleidingsplaatsen C en CE

Wil jij graag beroepschauffeur worden, maar heb je nog geen C- of CE-rijbewijs? Work Academie biedt jou de kans om mee te doen aan een scholingstraject, geheel kosteloos en met baangarantie.

Onderaan deze pagina vind je het aanbod van onze opleidingen.

TOELATINGSEISEN C-OPLEIDING

De kandidaten die wij zoeken zijn in het bezit van rijbewijs B, zijn fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar, communicatief vaardig en representatief, zowel in een team als zelfstandig inzetbaar (ook in de weekenden) en woonachtig in de regio Noord-Holland, Gelderland of Zuid-Holland. Ervaring in de logistieke sector en/of transportbranche is een vereiste. De kandidaten krijgen de kans om ervaring op te doen bij verschillende bedrijven binnen de transportbranche en zich te ontwikkelen tot allround chauffeur.

TOELATINGSEISEN CE-OPLEIDING

Voor chauffeurs die reeds een C-rijbewijs in bezit hebben en een CE-rijbewijs willen halen, gelden dezelfde toelatingseisen. Het enige verschil is dat het voor deze chauffeurs geen rol speelt in welke regio zij woonachtig zijn. Dit traject kunnen wij dus in geheel Nederland aanbieden. Aanmelden voor dit traject kan het hele jaar door.

PROCEDURE

In samenwerking met Work Academie, het opleidingsinstituut van Worktrans Uitzendbureau, en opdrachtgevers worden de opleidingen verzorgd en opleidingsplaatsen ingevuld. Het scholingstraject is geheel kosteloos, voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Als kandidaat hoef je bovendien niet zelf op zoek te gaan naar een opdrachtgever, dat doet Worktrans voor je. Pas wanneer je het scholingstraject hebt afgerond, gaat de periode van aanstelling (baangarantie) in. Worktrans is niet aangesloten bij SOOB.

Opleidingsplaatsen
Meer weten?
Jessica van Beeren Hoofd Opleidingen Vestiging: Work Academie
Meer weten?
Patricia Freek Opleidingscoördinator Vestiging: Work Academie