Cover

Specialist in transport en logistiek

Worktrans Uitzendbureau is gespecialiseerd in vacatures voor transport en logistiek. Vanuit Apeldoorn, Oudehaske, Bleiswijk, Purmerend, Roosendaal, Venlo en Groningen gaan dagelijks honderden vrachtwagenchauffeurs op pad. Niet alleen de chauffeurs en logistiek medewerkers zijn specialisten, ook de intercedenten hebben allemaal een transportachtergrond.

Worktrans is aangesloten bij de NBBU en is NEN-4400-1 en VCU gecertificeerd. Worktrans Uitzendbureau maakt deel uit van Worktrans Uitzendgroep, de holding van Worktrans en Workbus Uitzendbureau en Worktrans Bemiddeling (zzp-bemiddeling).

Missie en ambitie

Worktrans Uitzendgroep helpt bedrijven hun groei te realiseren, mede door de inzet van gemotiveerde, flexibele vakmensen. Door de kennis, ervaring en betrokkenheid van onze medewerkers kunnen wij vraag en aanbod op het gebied van goed personeel snel en soepel op elkaar afstemmen. Wij werken continu aan een optimale dienstverlening. Zo zijn we altijd (24/7) bereikbaar, willen we duidelijk en transparant zijn en streven wij naar een langdurige samenwerking met onze klanten en werknemers.