Cover

Onze klanten over ons

Onze klanten en onze chauffeurs kunnen als geen ander vertellen hoe zij onze dienstverlening ervaren. Download de pdf om te lezen waarom bedrijven zaken met ons doen of klik op de video.

De Winter LogisticsOnze kernwaarden bij De Winter Logistics zijn; betrokken, gedreven en innovatief. Dit sluit perfect aan bij Worktrans. Betrokken bij chauffeur en opdrachtgever. Gedreven om een goede match te vinden tussen opdrachtgever en personeel. Inventief, altijd op zoek naar snelle en werkbare oplossingen.

John Thijssen - Teamleider
Hanos Apeldoorn

Internationale horeca groothandel Hanos heeft landelijk 300 vrachtwagens, waarvan 55 via Worktrans Apeldoorn. Ook een deel van de vaste chauffeurs is via ons bij Hanos aan de slag gegaan.

"De afgelopen jaren hebben we onze samenwerking behoorlijk versterkt. We weten van elkaar wat we mogen verwachten en dat werkt erg goed."

Hessing Logistiek BV

De witte vrachtwagens van Hessing rijden rond met superverse producten. Dat vraagt om extra kwaliteiten bij de chauffeurs en deze kwaliteiten vindt Hessing terug in de chauffeurs van Worktrans.

"Dat Worktrans al 10 jaar lang een van onze flexpartners is, zegt genoeg."

Oegema Internationaal Transport BV

Een deel van de vrachtwagens bij Oegema is uitgerust met speciaal ontwikkeld transportmaterieel. Via bewegende plafonds kunnen de schuimblokken gecomprimeerd en vervoerd worden. Inmiddels werkt het familiebedrijf al sinds 1998 samen met Worktrans.

"Wij gaan voor kwaliteit en service. Dat verwachten we ook van onze leveranciers. We hebben goed contact en een open communicatie met Oudehaske."

Theo Pouw Secundaire Bouwstoffen BV

In Groningen is Theo Pouw Groep gevestigd, een transportbedrijf gespecialiseerd in de distributie van zand, grind en beton. De chauffeurs werken met kippers, mixers, bulk en walking floors; ze zijn van alle markten thuis.

"Dag en nacht bereikbaar en staan echt altijd klaar. En als er een probleem is, wordt er in alle openheid met elkaar overlegd. Dat werkt gewoon goed."

Vroom funderingstechnieken BV

Vroom Funderingstechnieken werkt al sinds 2004 samen met onze vestiging in Purmerend. Zij lenen niet alleen vrachtwagenchauffeurs in, maar ook naar heiers, funderingsspecialisten en technisch personeel. 

"Worktrans weet precies wat we vragen en kent onze markt. Dat resulteert in een strenge, maar goede voorselectie van kandidaten."

W. van Kommer BV

De imposante trailers van W. van Kommer rijden vooral richting Duitsland en een klein deel van Frankrijk om stukgoed en bulktransport te vervoeren. Een deel van de 50 medewerkers werkt via Worktrans.

"Het gaat gewoon perfect. Als wij een vraag hebben, wordt dat direct opgepakt en opgelost. Wortrans regelt het en regelt het goed."

Heeft u zelf ook een vacature?