Cover

Onze chauffeurs aan het woord

Wij proberen enerzijds zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van een chauffeur en anderzijds de chauffeur zoveel mogelijk werk te bieden. En natuurlijk gaat iets wel eens net iets anders dan we zouden willen, maar we streven naar maximale tevredenheid. Heb jij een vraag, klacht of wil je jouw ervaring met ons delen? Neem dan contact met ons op.

Chauffeur JURGEN TEN BERG

Functie: bulkopleggerchauffeur
Rijdt voor Worktrans vanaf: maart 2012

Hoe ben je bij Worktrans terecht gekomen?
"Ik heb de afgelopen twee jaar met veel plezier gewerkt via Worktrans Uitzendbureau. Dankzij een aantal vrienden werd ik op de hoogte gesteld van Worktrans en daarop besloot ik mij in te schrijven. Ik werd teruggebeld door de vestiging Zuidbroek met de mogelijkheid om in de omgeving van Purmerend aan de slag te gaan. Vanwege de grote reisafstand kreeg ik de kans om in een woning van Worktrans te wonen en ik besloot om deze kans met beide handen aan te grijpen."

Wat voor werk heb je de afgelopen periode verricht?
"Tijdens mij periode bij Worktrans heb ik voor meerdere opdrachtgevers mogen werken en heb ik ook meerdere functies gehad. Zo heb ik onder andere gewerkt als horeca- en trailerchauffeur. Momenteel werk ik als cementchauffeur en dit is mij eigenlijk goed bevallen. Inmiddels ben ik ook - na ruim een jaar te hebben gewerkt voor dezelfde werkgever - overgenomen en ben ik nu werkzaam bij een vaste werkgever. Hiervoor ben ik Worktrans dan ook zeker dankbaar."

Dat is leuk om te horen! Hoe zou jij Worktrans typeren?
"Mijn ervaring met Worktrans is zeker positief te noemen. Ik zou Worktrans omschrijven als een uitzendbureau waar alles goed geregeld is. Wanneer ik vragen had, kon ik altijd terecht bij een van de intercedenten en ben ik altijd netjes geholpen. Ik heb dit als zeer prettig ervaren."