Cover

Waarom werken via Worktrans?

Wij willen dat chauffeurs met veel plezier achter het stuur kruipen en dat een transportbedrijf zich kan richten op het vervoeren van goederen. Alles wat daar tussen zit, doen wij graag.

Onze intercedenten hebben allemaal een transportachtergrond. Zij weten waar jij het over hebt. En dat is prettig voor jou, voor ons en ook voor onze opdrachtgevers. Wij richten ons uitsluitend op de transport en logistiek en werken vanuit 7 vestigingen in Nederland.

Omdat we honderden (middel)grote en kleinere opdrachtgevers uit alle transportsectoren bedienen, hebben we ook voor jou passend werk. Wij werken dan ook vaak met gespecialiseerde 'flexpools', waar de ervaren chauffeurs per 'deelmarkt' in staan. Zo kunnen we jou sneller passend werk bieden en vinden onze opdrachtgever de ervaren chauffeurs die ze zoeken.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Meld je via de button hiernaast aan en een van onze intercedenten neemt contact met jou op. Je kunt ons dan alles vertellen over je wensen en wij kunnen je meer vertellen over de sollicitatieprocedure en het werkaanbod.

Schrijf je direct in!