Cover

Ben of ken jij onze nieuwe collega?

Verdien een mooie bonus voor elke 500 gewerkte uren!


Ken jij onze nieuwe collega? Vertel het ons en verdien € 100,-!
Ben jij onze nieuwe collega? Solliciteer en verdien € 250,-! 

Draag jij een nieuwe medewerker aan bij Worktrans Uitzendbureau, dan kunnen jij én onze nieuwe collega een mooi extraatje verdienen. Voor elke 500 uur dat onze nieuwe collega werkt, verdient hij/zij een bonus van € 250,- netto (bovenop het loon) en diegene die hem/haar aandraagt € 100,-! Dat is snel verdiend, toch?Er zijn enkele voorwaarden:

  • De nieuwe medewerker heeft de afgelopen zes maanden niet voor Worktrans Uitzendbureau gewerkt.
  • € 250,- netto wordt uitgekeerd aan de nieuwe medewerker na elke 500 uur dat hij/zij heeft gewerkt. € 100,- netto wordt uitgekeerd aan diegene die hem/haar aandraagt, nadat onze nieuwe medewerker 500 uur heeft gewerkt.
  • Wanneer de aandrager niet werkzaam is bij Worktrans, maar wel een nieuwe medewerker aandraagt die 500 uur werkt, ontvangt de ‘aandrager’ een waardebon t.w.v. € 100,- en de nieuwe medewerker ontvangt € 250,- netto.
  • Wanneer een nieuwe medewerker niet wordt aangedragen, maar rechtstreeks solliciteert en 500 uur heeft gewerkt, ontvangt hij/zij € 250,- netto per 500 gewerkte uren.
  • De actie loopt van 1 juni 2017 tot en met 31 december 2017. Eerder of later aangedragen kandidaten tellen niet mee voor het recht op deze bonus.
  • De nieuwe medewerker dient de uren te werken in 2017, om in aanmerking te komen voor de bonus.
  • Op het moment dat de nieuwe medewerker aan het werk gaat, zal de overeenkomst over deze bonus voor de aandrager en de nieuwe medewerkers worden vastgelegd in een bevestiging.

Vul via de button rechts jouw gegevens en de gegevens van de nieuwe medewerker in en wij bellen je binnen 1 werkdag terug! Wanneer je vragen hebt over deze actie, kun je contact opnemen met de vestiging bij jou in de buurt.