De specialist in vacatures in de transport en logistiek

Vraag en aanbod bij elkaar brengen in de transport- en logistieke sector: dat is waar Worktrans Uitzendbureau voor staat. Zo helpen wij vrachtwagenchauffeurs en logistiek personeel aan werk en zorgen we ervoor dat de flexibele schil van organisaties wordt ingevuld. Vanuit Apeldoorn, Bleiswijk, Oudehaske, Purmerend, Roosendaal, Groningen en Venlo gaan dagelijks honderden vrachtwagenchauffeurs op pad. Wij krijgen er een kick van om mensen te voorzien van een leuke baan en werken daar elke dag keihard voor om dat voor elkaar te krijgen. We luisteren naar jouw wensen en stellen je graag voor aan de beste opdrachtgevers van Nederland. Bij Worktrans zit je goed.

Wij helpen chauffeurs aan een mooie baan!

Worktrans Uitzendbureau is gespecialiseerd in transport vacatures en vacatures voor de logistiek. Vanuit Apeldoorn, Oudehaske, Bleiswijk, Purmerend, Roosendaal, Venlo en Groningen gaan dagelijks honderden vrachtwagenchauffeurs op pad.

Worktrans is aangesloten bij de NBBU en is NEN-4400-1 en VCU gecertificeerd. Worktrans Uitzendbureau maakt deel uit van Worktrans Uitzendgroep, de holding van Worktrans en Workbus Uitzendbureau en Worktrans Bemiddeling (zzp-bemiddeling).

Missie en ambitie

Worktrans Uitzendgroep helpt bedrijven hun groei te realiseren, mede door de inzet van gemotiveerde, flexibele vakmensen. Door de kennis, ervaring en betrokkenheid van onze medewerkers kunnen wij vraag en aanbod op het gebied van goed personeel snel en soepel op elkaar afstemmen. Wij werken continu aan een optimale dienstverlening. Zo zijn we altijd (24/7) bereikbaar, willen we duidelijk en transparant zijn en streven wij naar een langdurige samenwerking met onze klanten en werknemers.

vrachtwagenchauffeur over worktrans

Workbus Uitzendbureau maakt deel uit van Worktrans Group, de holding van Worktrans-, Workbus Uitzendbureau en Worktrans Bemiddeling. Workbus is aangesloten bij de NBBU en is NEN-4400-1 en VCU gecertificeerd.

Workbus is gespecialiseerd in het uitzenden van flexibele krachten
in het personenvervoer.

Work Taxi is gespecialiseerd in het uitzenden van flexibele krachten
in het taxi vervoer.

Worktrans is gespecialiseerd in het uitzenden van flexibele krachten in de sectoren transport en logistiek.

Work Academie biedt nascholing code 95 en gratis opleidingen voor het C, CE en D rijbewijs aan.

7 vestigingen

Worktrans telt inmiddels zeven vestigingen in Nederland: Apeldoorn, Bleiswijk, Groningen, Oudehaske, Purmerend, Roosendaal en Venlo.

50 gespecialiseerde intercedenten

Dagelijks zijn onze specialisten aan het werk om vakmensen uit te zenden in de transport- en logistieke sector

Persoonlijke aandacht

Er heerst een no-nonsense cultuur met veel aandacht voor de opdrachtgever en uitzendkracht.

NBBU & NEN certificering

Wij zijn een liquide uitzendorganisatie, werken volgens de NNBU cao en zijn Nen gecertificeerd.