Waarom werken via Worktrans?

Zonder vrachtwagenchauffeurs staat de transportwereld stil en zonder logistiek medewerkers kunnen logistieke processen niet optimaal worden uitgevoerd. Jij hebt dus een verantwoordelijke taak als je wilt werken in deze branches.

Worktrans helpt jou graag met het vinden van jouw droombaan.

Onze intercedenten hebben allemaal een achtergrond in de transport en logistiek, waardoor zij als geen ander weten waar je het over hebt. Dit is niet alleen prettig voor uitzendkrachten, maar ook voor de opdrachtgevers.

Solliciteren gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur

Wat heeft Worktrans jou te bieden?

Waarom Worktrans? vraag je jezelf misschien af. Als jij interesse hebt in een baan in de transport of logistiek, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw droombaan. Iedere dag weer gaan wij op zoek naar de gouden match. We stellen je dan ook graag voor aan de beste opdrachtgevers van Nederland!

Bij ons ben je geen nummertje. Wij zijn persoonlijk en betrokken en staan 24/7 voor je klaar. Wij hebben al duizenden chauffeurs en logistiek personeel aan werk geholpen en doen er alles aan om dit ook voor jou te kunnen betekenen. We luisteren naar jouw wensen en ambities en streven ernaar om jou met plezier naar je werk te laten gaan.

Worktrans Uitzendbureau zorgt er bovendien voor dat je wekelijks en stipt op tijd je salaris ontvangt. En dit is fijn, want zo weet je waar je aan toe bent!

Wat kun je nog meer verwachten van ons?

Worktrans staat altijd klaar voor vrachtwagenchauffeurs. Dankzij onze jarenlange kennis hebben wij al veel chauffeurs aan een baan geholpen. Daarnaast zijn wij persoonlijk, flexibel en heel erg behulpzaam. De belangen van onze chauffeurs staan altijd voorop, dus wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te helpenVoor vragen, problemen of andere kwesties kun je dus altijd bij ons terecht.

En dat is nog niet alles, want bij Worktrans is het natuurlijk niet alleen maar hard werken. Als uitzendkracht bij Worktrans kun je genieten van jaarlijkse BBQ’s, korting op leuke producten en gezellige uitjes.

Worktrans vindt het belangrijk dat jij als vrachtwagenchauffeur plezier hebt in je werk. Waar je ook naar op zoek bent, Worktrans adviseert, begeleidt en onderzoekt de mogelijkheden. Wij luisteren naar jouw wensen en ambities en gaan op basis daarvan op zoek naar een baan die bij je past.

Wij waarderen jouw inzet!

Bij ons staan de vrachtwagenchauffeurs op nummer 1. Onze intercedenten bewijzen dit dagelijks en een aantal keer per jaar ontvang je van ons ook nog een verrassing.

Jaarlijkse BBQ's

Eindejaarspakket

Korting op leuke producten

Gezellige sfeer

Ervaringen van onze flexwerkers

Super goed uitzendbureau. De afspraken die ze maken, komen ze na. Ben super snel aan het werk gekomen na kennismaking en alles wordt op en top geregeld.

Zomaar even langs voor een bakkie, altijd gezellig! Ga zo door toppers.

Remco

Ben zeer tevreden met Worktrans. Alles netjes geregeld, zeer veel info en je wordt goed begeleidt in alle dingen.

Salaris klopt altijd en komt altijd mooi op tijd op de rekening. Voor mij een dikke 10!

Jack

Ik ben nu ruim 3 maanden weer aan het werk bij een super leuk bedrijf! De mensen hier zijn erg sociaal en super vriendelijk. Ik heb het gesprek met Erwin gevoerd en hij is ook mijn contact persoon van Worktrans. Hij is heel aardig en reageert snel als je ergens niet over uit komt wat betreft documenten ect. Ik hoop hier nog lang te kunnen blijven werken en natuurlijk voor Worktrans 💃🏾

Anjori