Waarom Worktrans als partner?

De handen uit de mouwen steken, dat is wat wij voor onze opdrachtgevers doen. Hoewel je het misschien niet verwacht, heeft samenwerken met een uitzendbureau meerdere voordelen. Het kan je namelijk tijd, moeite, risico’s én geld besparen.

Transport is jouw core business, het inzetten van vakmensen is onze specialiteit. Dus waarom niet samen de uitdaging aangaan?

Wat kan Worktrans betekenen voor jou als opdrachtgever?

Uitzendkrachten zijn duur en niet goed genoeg. Dat is wat veel opdrachtgevers vaak denken als ze het hebben over een uitzendbureau. Echter is niets minder waar. Ten eerste kan een uitzendbureau je juist geld besparen. Daarnaast kan samenwerken met een gespecialiseerd uitzendbureau sneller leiden tot de gouden match.

Bedenk maar eens hoeveel tijd het kost om zelf de juiste persoon te vinden voor de vacature. Het maken van een vacature, het selectieproces, het beantwoorden van mailtjes en telefoontjes, het uitnodigen van kandidaten en het voeren van sollicitatiegesprekken: al met al ben je hier een flinke tijd mee bezig. Een tijdrovend proces dat vele malen sneller kan worden gedaan. Worktrans Uitzendbureau helpt je hier graag bij. Op deze manier heb je minder zorgen én houd je meer tijd over voor andere relevante zaken.

Om erachter te komen welke kandidaat het beste bij jou als opdrachtgever past, zorgen wij ervoor dat wij alles over de persoon te weten te komen. Pas als wij zeker weten dat er een juiste match is, stellen wij deze aan je voor. Wij doen er alles aan om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen.

Mogen we jouw bedrijf ook helpen aan een juiste kandidaat? 

Nog niet overtuigd?

De voordelen van het samenwerken met een uitzendbureau op een rij:

De werkgever kan een beroep doen op vakmensen in een gespecialiseerde flexpool

De werkgever betaalt alleen de werkelijk gewerkte uren

De werkgever heeft geen loondoorbetalingsverplichting

De werkgever heeft geen administratieve lasten t.a.v. werving, selectie, verloning, afdrachten, etc.

De werkgever kan personeel flexibel inzetten, afhankelijk van de vraag.

De werkgever kan alle personeelszaken uitbesteden en zich richten op zijn kernactiviteit

Voldoet een uitzendkracht niet? Dan kan er snel vervanging worden ingezet

De werkgever heeft geen extra kosten bij ziekte

Zieke werknemers kunnen snel worden vervangen

Onze klanten over ons

Onze klanten en onze chauffeurs kunnen als geen ander vertellen hoe zij onze dienstverlening ervaren. Download de pdf om te lezen waarom bedrijven zaken met ons doen of klik op de video.

DE WINTER LOGISTICS

Onze kernwaarden bij De Winter Logistics zijn; betrokken, gedreven en innovatief. Dit sluit perfect aan bij Worktrans. Betrokken bij chauffeur en opdrachtgever. Gedreven om een goede match te vinden tussen opdrachtgever en personeel. Inventief, altijd op zoek naar snelle en werkbare oplossingen.

John Thijssen – Teamleider

HANOS APELDOORN

Internationale horeca groothandel Hanos heeft landelijk 300 vrachtwagens, waarvan 55 via Worktrans Apeldoorn. Ook een deel van de vaste chauffeurs is via ons bij Hanos aan de slag gegaan.

“De afgelopen jaren hebben we onze samenwerking behoorlijk versterkt. We weten van elkaar wat we mogen verwachten en dat werkt erg goed.”

HESSING LOGISTIEK BV

De witte vrachtwagens van Hessing rijden rond met superverse producten. Dat vraagt om extra kwaliteiten bij de chauffeurs en deze kwaliteiten vindt Hessing terug in de chauffeurs van Worktrans.

“Dat Worktrans al 10 jaar lang een van onze flexpartners is, zegt genoeg.”

W. VAN KOMMER BV

De imposante trailers van W. van Kommer rijden vooral richting Duitsland en een klein deel van Frankrijk om stukgoed en bulktransport te vervoeren. Een deel van de 50 medewerkers werkt via Worktrans.

“Het gaat gewoon perfect. Als wij een vraag hebben, wordt dat direct opgepakt en opgelost. Wortrans regelt het en regelt het goed.”

THEO POUW SECUNDAIRE BOUWSTOFFEN BV

In Groningen is Theo Pouw Groep gevestigd, een transportbedrijf gespecialiseerd in de distributie van zand, grind en beton. De chauffeurs werken met kippers, mixers, bulk en walking floors; ze zijn van alle markten thuis.

“Dag en nacht bereikbaar en staan echt altijd klaar. En als er een probleem is, wordt er in alle openheid met elkaar overlegd. Dat werkt gewoon goed.”

VROOM FUNDERINGSTECHNIEKEN BV

Vroom Funderingstechnieken werkt al sinds 2004 samen met onze vestiging in Purmerend. Zij lenen niet alleen vrachtwagenchauffeurs in, maar ook naar heiers, funderingsspecialisten en technisch personeel.

“Worktrans weet precies wat we vragen en kent onze markt. Dat resulteert in een strenge, maar goede voorselectie van kandidaten.”

OEGEMA INTERNATIONAAL TRANSPORT BV

Een deel van de vrachtwagens bij Oegema is uitgerust met speciaal ontwikkeld transportmaterieel. Via bewegende plafonds kunnen de schuimblokken gecomprimeerd en vervoerd worden. Inmiddels werkt het familiebedrijf al sinds 1998 samen met Worktrans.

“Wij gaan voor kwaliteit en service. Dat verwachten we ook van onze leveranciers. We hebben goed contact en een open communicatie met Oudehaske.”

Wij onderscheiden ons op de onderstaande punten:

Wij zijn NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd, hebben een aanwijsbeschikking KIWA Besluit Goederenvervoer over de weg en een verklaring WKA (Wet Keten Aansprakelijkheid). We zijn ook opgenomen in het register Normering Arbeid en aangesloten bij de NBBU (Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen).

Met 7 vestigingen in Nederland en een grote database en gespecialiseerde flexpools kunnen we de meest complexe opdrachten invullen. Indien nodig zetten we een van onze ‘flexhuizen’ in, of zoeken we woonruimte in de directe omgeving en leiden we specifiek op naar de wensen van de klant.

Wij bieden een dienstenpakket aan met uitzenden, werving en selectie en outplacement. Wij nemen u het personeelswerk uit handen, zodat u zich kunt richten op ‘vervoeren’.

Wij zijn heel goed in ‘ad hoc’. Ook na kantoortijd draait onze dienstverlening door. Met onze 24 uursservice krijgt je altijd een intercedent aan de lijn die voor je aan de slag gaat. Ook ’s nachts.

Onze intercedenten hebben een achtergrond in de wereld van het personenvervoer. Ze (her)kennen de vraag van opdrachtgevers als geen ander. Iedereen wordt continu bijgeschoold, zodat de soms complexe wet- en regelgeving goed wordt toegepast.

Uren online registreren en automatisch verwerken? Dat kan in ons online (fact)urenportaal.