Adres

Let op! Worktrans Apeldoorn is gesloten.

U kunt terecht bij Logistic Force Deventer Solingenstraat 17
7421 ZP Deventer

Openingstijden

Maandag – vrijdag
8:30 – 17:30 uur

Contact

Telefoon    055 201 00 08
E-mail deventer@logisticforce.nl

Ons uitzendbureau voor transport en logistiek personeel in Apeldoorn

Zie jij jezelf al als vrachtwagenchauffeur of logistiek medewerker werken in en rondom de gezellige stad Apeldoorn? Dat komt goed uit, want wij kunnen je daarbij helpen. Ons uitzendbureau is namelijk gevestigd in deze mooie stad. Op ons uitzendbureau in Apeldoorn werken enthousiaste en gedreven intercedenten die er alles aan doen om jou aan een droombaan te helpen in de transport of logistiek.

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Apeldoorn?

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de wereld van de transport of logistiek. Uiteraard kun je niet alleen in Apeldoorn zelf aan de slag, maar ook in de omgeving rond deze stad. Denk bijvoorbeeld ook eens aan omgeving Deventer, Arnhem of Harderwijk. Zie jij jezelf dus al rijden als vrachtwagenchauffeur of werken in de logistiek in deze omgeving? Wacht dan niet langer en kies voor Worktrans Uitzendbureau in Apeldoorn. Bekijk onderaan deze pagina welke vacatures wij beschikbaar hebben.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Jou met een glimlach achter het stuur laten kruipen of naar je werk laten gaan, dat is wat wij voor jou kunnen betekenen. Jouw wensen en belangen zijn onze prioriteit en daarom doen wij er ook alles aan om jou die droombaan te bezorgen. Onze intercedenten op de vestiging in Apeldoorn hebben allemaal ervaring in de wereld van de transport en logistiek en weten dus als geen ander waar jij over praat. Wij bieden een optimale dienstverlening en staan bovendien 24/7 voor jou klaar. Wij maken graag kennis met je. Stuur ons dus een berichtje, sollicitatie, bel ons of kom eens langs op de vestiging om jouw carrière mogelijkheden te bespreken.

We zien je graag op onze vestiging Apeldoorn!

Waarmee kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag of opmerking voor onze vestiging in Apeldoorn? Of wil je liever door ons gebeld worden voor een adviesgesprek? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons team in Apeldoorn

Peter Mentzij

Vestigingsmanager

055 303 2135

Eelco Koster

Intercedent

055 303 2136

Juriaan Mol

Intercedent

055 303 2133

Savannah van Leeuwen

Intercedent

055 303 2134