Adres

Kieler Bocht 27-2
9723 JA in Groningen
Routebeschrijving >>

Openingstijden

Maandag – vrijdag
8:30 – 17:30 uur

Contact

Telefoon    050 305 3940
24 uursnr. 050 305 3949
WhatsApp 0970 1323 9609

Ons uitzendbureau voor transport en logistiek personeel in Groningen

Zie jij jezelf al als vrachtwagenchauffeur of logistiek medewerker werken in en rondom de gezellige stad Groningen? Dat komt goed uit, want wij kunnen je daarbij helpen. Ons uitzendbureau is namelijk gevestigd in deze mooie stad. Op ons uitzendbureau in Groningen werken enthousiaste en gedreven intercedenten die er alles aan doen om jou aan een droombaan te helpen in de transport of logistiek.

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Groningen?

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de wereld van de transport of logistiek. Uiteraard kun je niet alleen in Groningen zelf aan de slag, maar ook in de omgeving rond deze stad. Denk bijvoorbeeld ook eens aan omgeving Veendam, Delfzijl of Zoutkamp. Zie jij jezelf dus al rijden als vrachtwagenchauffeur of werken in de logistiek in deze omgeving? Wacht dan niet langer en kies voor Worktrans Uitzendbureau in Groningen. Bekijk onderaan deze pagina welke vacatures wij beschikbaar hebben.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Jou met een glimlach achter het stuur laten kruipen of naar je werk laten gaan, dat is wat wij voor jou kunnen betekenen. Jouw wensen en belangen zijn onze prioriteit en daarom doen wij er ook alles aan om jou die droombaan te bezorgen. Onze intercedenten op de vestiging in Groningen hebben allemaal ervaring in de wereld van de transport en logistiek en weten dus als geen ander waar jij over praat. Wij bieden een optimale dienstverlening en staan bovendien 24/7 voor jou klaar. Wij maken graag kennis met je. Stuur ons dus een berichtje, sollicitatie, bel ons of kom eens langs op de vestiging om jouw carrière mogelijkheden te bespreken.

We zien je graag op onze vestiging Groningen!

Waarmee kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag of opmerking voor onze vestiging in Groningen? Of wil je liever door ons gebeld worden voor een adviesgesprek? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons team in Groningen

Joyce Oosterling

Vestigingsmanager

050 305 3941

Svenja Berlijn

Intercedent

050 305 3942

Erwin Benninga

Intercedent

050 305 3945

Marcel Pieters

Intercedent

050 305 3944

Leyla Demirbas

Intercedent

050 305 3943

Ben jij klaar om snel weer aan de slag te gaan?

Solliciteer dan op een vacature of schrijf je in!

Het duurt maar een paar minuten.