Adres

Cantekoogweg 15
1442 LG Purmerend
Routebeschrijving >>

Openingstijden

Maandag – vrijdag
8:30 – 17:30 uur

Contact

Telefoon    0299 405 730
24 uursnr. 0299 405 739
WhatsApp 0970 1160 1434

Ons uitzendbureau voor transport en logistiek personeel in Purmerend

Zie jij jezelf al als vrachtwagenchauffeur of logistiek medewerker werken in en rondom de gezellige stad Purmerend? Dat komt goed uit, want wij kunnen je daarbij helpen. Ons uitzendbureau is namelijk gevestigd in deze mooie stad. Op ons uitzendbureau in Purmerend werken enthousiaste en gedreven intercedenten die er alles aan doen om jou aan een droombaan te helpen in de transport of logistiek.

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Purmerend?

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de wereld van de transport of logistiek? Uiteraard kun je niet alleen in Purmerend zelf aan de slag, maar ook in de omgeving rond deze stad. Denk bijvoorbeeld ook eens aan omgeving Den Helder, Amsterdam of Alkmaar. Zie jij jezelf dus al rijden als vrachtwagenchauffeur of werken in de logistiek in deze omgeving? Wacht dan niet langer en kies voor Worktrans Uitzendbureau in Purmerend. Bekijk onderaan deze pagina welke vacatures wij beschikbaar hebben.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Jou met een glimlach achter het stuur laten kruipen of naar je werk laten gaan, dat is wat wij voor jou kunnen betekenen. Jouw wensen en belangen zijn onze prioriteit en daarom doen wij er ook alles aan om jou die droombaan te bezorgen. Onze intercedenten op de vestiging in Purmerend hebben allemaal ervaring in de wereld van de transport en logistiek en weten dus als geen ander waar jij over praat. Wij bieden een optimale dienstverlening en staan bovendien 24/7 voor jou klaar. Wij maken graag kennis met je. Stuur ons dus een berichtje, sollicitatie, bel ons of kom eens langs op de vestiging om jouw carrière mogelijkheden te bespreken.

We zien je graag op onze vestiging Purmerend

Waarmee kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag of opmerking voor onze vestiging in Purmerend? Of wil je liever door ons gebeld worden voor een adviesgesprek? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons team in Purmerend

Jordi Busser

Vestigingsmanager

0299 405 731

Roeland Welling

Senior Intercedent

0299 405 734

Sjef van Iersel

Intercedent

0299 405 736

Glenn Weggelaar

Intercedent

0299 405 732