Adres

Venrayseweg 190B
5928 RH Venlo

Routebeschrijving >>

Openingstijden

Maandag – vrijdag
8:30 – 17:30 uur

Contact

Telefoon    077 399 8190
24 uursnr. 077 399 8199
WhatsApp 0970 1160 0987

Ons uitzendbureau voor transport en logistiek personeel in Venlo

Zie jij jezelf al als vrachtwagenchauffeur of logistiek medewerker werken in en rondom de gezellige stad Venlo? Dat komt goed uit, want wij kunnen je daarbij helpen. Ons uitzendbureau is namelijk gevestigd in deze mooie stad. Op ons uitzendbureau in Venlo werken enthousiaste en gedreven intercedenten die er alles aan doen om jou aan een droombaan te helpen in de transport of logistiek.

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Venlo?

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de wereld van de transport of logistiek? Uiteraard kun je niet alleen in Venlo zelf aan de slag, maar ook in de omgeving rond deze stad. Denk bijvoorbeeld ook eens aan omgeving Nijmegen, Eindhoven of Maastricht. Zie jij jezelf dus al rijden als vrachtwagenchauffeur of werken in de logistiek in deze omgeving? Wacht dan niet langer en kies voor Worktrans Uitzendbureau in Venlo. Bekijk onderaan deze pagina welke vacatures wij beschikbaar hebben.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Jou met een glimlach achter het stuur laten kruipen of naar je werk laten gaan, dat is wat wij voor jou kunnen betekenen. Jouw wensen en belangen zijn onze prioriteit en daarom doen wij er ook alles aan om jou die droombaan te bezorgen. Onze intercedenten op de vestiging in Venlo hebben allemaal ervaring in de wereld van de transport en logistiek en weten dus als geen ander waar jij over praat. Wij bieden een optimale dienstverlening en staan bovendien 24/7 voor jou klaar. Wij maken graag kennis met je. Stuur ons dus een berichtje, sollicitatie, bel ons of kom eens langs op de vestiging om jouw carrière mogelijkheden te bespreken.

We zien je graag op onze vestiging Venlo

Waarmee kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag of opmerking voor onze vestiging in Venlo? Of wil je liever door ons gebeld worden voor een adviesgesprek? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons team in Venlo

Mohamed Ghanane

Vestigingsmanager

077 3998 195

Guido Derks

Senior intercedent

077 3998 192

Herman Amendt

Intercedent

077 3998 191

Fatima Moukadam

Intercedent

077 3998 194